Provence - Var: onderhoudsarme, moderne villa in nieuwstaat op schitterend plekje met panoramisch uitzicht over het stadje en de wijde omgeving; makkelijke tuin van 675 m² op loopafstand van centrum idyllisch Provençaals marktstadje en 35 minuten van zee

Algemeen

Adres: 83780 FLAYOSC, France
Soort woning: huis
Oppervlakte: 172 m2
Garage: Ja
Oppervlakte: 675 m2
Prijs: 682 500 €
Ref. auSud 705820
Ref. Agence 10072-14486

Beschrijving


Degelijke woning uit 2014 met zeer goed energielabel (A) en een woonoppervlak van 171 m², gelegen op loopafstand (1 kilometer) aan de rand van zo'n schilderachtige Provençaals marktstadje met platanen. Verbluffend uitzicht over het stadje en de betoverende omgeving die zich naar het zuiden uitstrekt richting het Massif des Maures vlak achter de kust. Met een onderhoudsarm terrein van circa 675 m² en een uitstekende staat van onderhoud, belichaamt dit huis de perfecte combinatie van comfort en charme.

Indeling villa met op de begane grond een ruime entree van 19 m², waar een gevoel van warmte en gastvrijheid zich onmiddellijk manifesteert. Een apart toilet biedt gemak en functionaliteit, terwijl twee slaapkamers (13 en 9 m²)  en een ouderslaapkamer van 21 m² met een inloopkast/dressing en een gedeelde badkamer een oase van rust en ontspanning bieden.

Een royale trap leidt naar de benedenverdieping, waar een open leefruimte zich uitstrekt, naadloos verbonden en doordrenkt van natuurlijk licht. Hier vinden we een eetkamer (49 m²), een comfortabele zitkamer (29 m²) en een volledig uitgeruste keuken van 7 m². Een tweede toilet en een praktische wasruimte/opslagruimte voegen extra gemak toe aan het dagelijks leven.

Aangesloten op riolering. Voorzien van dubbele beglazing, schuiframen en -puien, internetaansluiting, kruipruimte, omheining, brandalarm en aluminium luiken. Elektrische vloerverwarming. 

Naast het huis bevindt zich een handige garage van ca. 12 m². Groot terras van 55 m² op de woonverdieping.

Bij de bouw van dit huis zijn alleen de mooiste materialen gebruikt, wat resulteert in een tijdloze esthetiek en een gevoel van duurzaamheid en kwaliteit.

Meer advertenties in FLAYOSC

Meer advertenties in Provence-Alpes-Côte d'Azur

Meer advertenties in Var

Contact